Koniec normalności James K. Galbraith The End of Normal Simon & Schuster, New York 2014, p. 304 - Malinowski, Grzegorz (Kwartalnik Nauk o Przedsiębiorstwie, 2016)
Artykuł recenzyjny (recenzja naukowa) książki Koniec normalności James K. Galbraith The End of Normal Simon & Schuster, New York 2014, p. 304