Powiązania niekapitałowe korporacji transnarodowych "Teresa Pakulska, Małgorzata Poniatowska-Jaksch Non-Equity Modes as International Business Strategy From Ownership to Control Lambert Academic Publishing, 2015, p. 188" - Rosińska-Bukowska, Magdalena (Kwartalnik Nauk o Przedsiębiorstwie, 2016)
Artykuł recenzyjny (recenzja naukowa) książki Powiązania niekapitałowe korporacji transnarodowych "Teresa Pakulska, Małgorzata Poniatowska-Jaksch Non-Equity Modes as International Business Strategy From Ownership to Control Lambert Academic Publishing, 2015, p. 188"