Sprawozdanie z seminarium naukowego pt. Partycypacja i kultura zarządzania w Polsce - Zybała, Andrzej (Studia z Polityki Publicznej, 2018)
Sprawozdanie z seminarium naukowego pt. Partycypacja i kultura zarządzania w Polsce