Realia partycypacji interesariuszy w polskim zarządzaniu publicznym: „Gra w atom” Piotra Stankiewicza - Sroka, Jacek (Studia z Polityki Publicznej, 2019)
Tekst jest recenzją książki Piotra Stankiewicza Gra w atom zawierającej rezultaty oryginalnych badań nad stanem społecznego zarządzania technologią w Polsce na przykładzie energetyki jądrowej.