Recenzja książki: Karolina Sztandar-Sztanderska, Obywatel spotyka państwo. O Urzędach Pracy jako biurokracji pierwszego kontaktu - Kubicki , Paweł (Studia z Polityki Publicznej, 2017)
Recenzja książki: Karolina Sztandar-Sztanderska, Obywatel spotyka państwo. O Urzędach Pracy jako biurokracji pierwszego kontaktu