KONIUNKTURA W BUDOWNICTWIE: I kwartał 2024: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Ratuszny, Ewa; Walczyk, Konrad (Koniunktura w Budownictwie, 2024)
Niniejsze czasopismo przedstawia wyniki ankietowego badania koniunktury w budownictwie, przeprowadzonego przez IRG SGH w styczniu i lutym 2024 r. po raz 122. W badaniu uczestniczyły 192 przedsiębiorstwa