KONIUNKTURA W BUDOWNICTWIE: III kwartał 2024: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Ratuszny, Ewa; Walczyk, Konrad (Koniunktura w Budownictwie, 2024)
Niniejsze czasopismo przedstawia wyniki ankietowego badania koniunktury w budownictwie, przeprowadzonego przez IRG SGH w lipcu 2024 r. po raz 124. W badaniu uczestniczyły 173 przedsiębiorstwa.