Koniunktura w budownictwie: III kwartał 2025: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Ratuszny, Ewa; Walczyk, Konrad (Koniunktura w Budownictwie, 2025)
Niniejsze czasopismo przedstawia wyniki ankietowego badania koniunktury w budownictwie, przeprowadzonego przez IRG SGH w lipcu 2025 r. po raz 128. W badaniu uczestniczyło 166 przedsiębiorstw.