KONIUNKTURA W HANDLU: II kwartał 2024: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Majchrzak, Katarzyna; Olejnik, Łukasz (Koniunktura w Handlu, 2024)
Informacje zawarte w niniejszym czasopiśmie oparte są na wynikach ankietowego badania koniunktury w handlu, przeprowadzonego przez IRG SGH w II kwartale 2024 r. po raz 122. W badaniu uczestniczyło 206 przedsiębiorstw.