Koniunktura w handlu: III kwartał 2025: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Majchrzak, Katarzyna; Olejnik, Łukasz (Koniunktura w Handlu, 2025)
Informacje zawarte w niniejszym czasopiśmie oparte są na wynikach ankietowego badania koniunktury w handlu, przeprowadzonego przez IRG SGH w lipcu 2025 r. po raz 127. W badaniu uczestniczyło 206 przedsiębiorstw.