KONIUNKTURA W HANDLU: IV kwartał 2024 : BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Majchrzak, Katarzyna; Olejnik, Łukasz (Koniunktura w Handlu, 2024)
Informacje zawarte w niniejszym czasopiśmie oparte są na wynikach ankietowego badania koniunktury w handlu, przeprowadzonego przez IRG SGH w październiku 2024 r. po raz 124. W badaniu uczestniczyło 196 przedsiębiorstw.