KONIUNKTURA W PRZEMYŚLE STYCZEŃ 2024: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Adamowicz, Elżbieta; Walczyk, Konrad (Koniunktura w Przemyśle, 2024)
Niniejsze czasopismo przedstawia wyniki ankietowego badania koniunktury w przemyśle przetwórczym, przeprowadzonego przez IRG SGH w styczniu 2024 r. po raz 424. W badaniu uczestniczyło 281 przedsiębiorstw.