KONIUNKTURA W PRZEMYŚLE: MAJ 2024: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Walczyk, Konrad; Adamowicz, Elżbieta (Koniunktura w Przemyśle, 2024)
Niniejsze czasopismo przedstawia wyniki ankietowego badania koniunktury w przemyśle przetwórczym, przeprowadzonego przez IRG SGH w maju 2024 r. po raz 428. W badaniu uczestniczyły 273 przedsiębiorstwa.