KONIUNKTURA W PRZEMYŚLE: SIERPIEŃ 2024: BADANIA KONIUNKTURY GOSPODARCZEJ INSTYTUTU ROZWOJU GOSPODARCZEGO SGH - Walczyk, Konrad; Adamowicz, Elżbieta (Koniunktura w Przemyśle, 2024)
Niniejsze czasopismo przedstawia wyniki ankietowego badania koniunktury w przemyśle przetwórczym, przeprowadzonego przez IRG SGH w sierpniu 2024 r. po raz 431. W badaniu uczestniczyły 263 przedsiębiorstwa.