RECENZJA KSIĄŻKI MARIANA GORYNI I JOANNY KUCZEWSKIEJ ZMIANY WYWOŁANE PANDEMIĄ COVID- 19 W SEKTORZE MŚP I ICH WPŁYW NA REALIZACJĘ PROCESÓW BIZNESOWYCH, 1PWE, WARSZAWA 2023 - Dominiak, Piotr (Organizacja i Kierowanie, 2025)
Recenzent podkreśla wagę i znaczenie omawianych w książce problemów ze szczególnym uwzględnieniem roli rezyliencji w dostosowaniach MSP do zmian wywołanych pandemią COVID-19.