„Kryzys, niepewność i niestabilność we współczesnej Europie” – sprawozdanie z Konferencji Kolegium Ekonomiczno-Społecznego Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie - Pachocka, Marta; Romiszewska, Anna (Kwartalnik Kolegium Ekonomiczno-Społecznego. Studia i Prace, 2013)
brak abstraktu