„Społeczeństwo obywatelskie i państwo a gospodarka. Tendencje, wyzwania, perspektywy” – sprawozdanie z V Konferencji Doktorantów Kolegium Ekonomiczno-Społecznego Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie „Młodzi KES” - Misiuna, Jan (Kwartalnik Kolegium Ekonomiczno-Społecznego. Studia i Prace, 2013)
brak abstraktu