Jak współcześnie odczytać koncepcję zrównoważonego rozwoju? Od idei do działania: Recenzja książki Theoria i praxis zrównoważonego rozwoju. 30 lat od ogłoszenia Raportu Brundtland, red. Ryszard F. Sadowski, Zbigniew Łepko, Towarzystwo Naukowe Franciszka Salezego, Warszawa 2017 - Legutko-Kobus, Paulina (Kwartalnik Kolegium Ekonomiczno-Społecznego. Studia i Prace, 2018)
nie podano abstraktu